Vägen till Berlin! :)

Nu är man på väg till Berlin och har mer tid att uppdatera lite bloggen och insta ☺️?  vi bilar ner dit och har sjukt mysigt, pratar om karate och käkar godis, precis ätit kebab.. Gott med kebab! ? 

Jaha som många av er vet så har jag ju blivit av med mitt pass som är ett hel*ete att fixa på nytt från Sverige! Jag har alltid lyckats med sånt bättre än någon annan.. Allt eller ingenting! Så ja, det är inte bara passet som det gick åt skogen med utan leg, uppehållskortet (jag är inte svensk medborgare, har bott här i snart 7 år), bankkort och lite pengar! Jag kan det där! ? Så hoppas att dem är snälla på ambasaden där nu och vill ge mig nytt pass annars måste man ju åka till hemlandet igen, och det var inte planerad just nu ?

Kommer vara skönt att ta allt lite som det kommer nu tills man kommer hem, planen är iaf att shoppa lite, äta god mat, karatetävlingar och lite massage hade inte skadat kan man ju tycka ? 

By | 2015-10-08T21:06:01+00:00 oktober 8th, 2015|Vardag|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment