Lite Om Kosmetisk Tatuering…

Hello från Berlin! här sitter jag i en karatehall/tävlingshall och förbereder lite bilder för detta inlägg!
Nu ska jag berätta lite kort om hur det går och vad som görs under en sån behandlihng, lite bilder kommer självklart med! ? vi börjar med att det är läskigt som faaaan! haha jag minns hur nervös jag var när jag skulle ta emot min första kund helt på egen hand.. man ska ju ”skära” i henne.. ?? men det går fort över.. man känner sig säkrare på handen  med varje kund som kommer, det viktigaste som man ska faktiskt tänka på som kund är att lita på din terapeut. Terapeuten får inte känna sig osäker, nervös,stressad,tveksam.. Låt din terapeut köra sin grej, om du ändå har valt just den personen att gå till, då finns det väl en anledning.

Det här med att alla tror att gör jätte ont..!?:)) Det gör inte ont! Iaf 9 av 10 mina kunder känner INGENTING, oftast hinner vi bli klara innan bedövningen släpper helt. på slutet kan väl kännas att det sticker lite, men inte mer än så ? Har ni frågor gällande detta så är det bara kommentera så svarar jag i nästa inlägg! ❤️ 

    
  Lite före och efter! ? nu kommer några till med bara färdiga bryn! ??

   
   
Puss & kram på er! 

By | 2015-10-11T14:10:10+00:00 oktober 11th, 2015|Vardag|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment