Lite om allt..

Jaha då vart helgen slut. Här ligger jag i sängen under ett tjockt täcke och vilar upp mig inför veckan som kommer och förbereder mig inför allt spännande som kommer att hända inom kort. ?? Igår var det en super mysig kväll med några som står mig nära. Vi käkade på East, super gott sen gick vi vidare dock började vi ganska tidigt så alla var  trötta redan vid 01 haha men det var något som verkligen behövdes! Idag hann man med en visning för en lägenhet!! Det känns super kan jag säga, bara att ha tanken om att man kanske snart lyckas skaffa eget boende känns ju underbart! ?? ni får ju önska mig lycka till så jag hittar något snart ☺️☺️☺️ 

Hela denna vecka har jag haft fullt på jobbet samtidigt som vi tillsammans med Sheri försöker styra upp en VIPkväll för våra älskade kunder med dem bästa erbjudanden, goodiebag, presentkort och tävlingar! Detta är inte lite jobb kan jag säga haha jag trodde inte att det var så mycket som man skulle tänka på, har ju aldrig gjort nåt sånt förr så det blir första gången! ?? känns SJUUUUUKT kul!! FÖRRESTEN Lite mer info finns nu på hemsidan om ni trycker på UTBILDNINGAR!! yeeeeeeey!!! In och kika! Satt och höll på med detta nu hela dagen! Förlåt mig för förseningar men jag lovar att bli bättre med bloggandet! Puss på er!! 

By | 2015-11-01T21:28:46+00:00 november 1st, 2015|Vardag|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment