Från mig till er med kärlek! 

Titta hit nu allihopa!! Här kommer lite fina erbjudanden för er som tack att ni är mina fina kunder! 

BARA UNDER NOVEMBER månad har ni och era vänner möjlighet att få 10%  rabatt på microblading/3D tatuering av bryn hos mig!!! Lite om bryn och om hur det känns : JAG ÄLSKAR ATT TATUERA BRYYYYYYN!!!!!  Haha det är helt sjukt hur kul det är och att man vill göra det hela tiden typ! Så jag tänkte ok det är nångång jag ska ha ett lutets erbjudande så är det ju nuuu!! Rabatten fras av i kassan när ni betalar, samma gäller för era vänner, dem bokar, kommer och hälsar från någon av mina nuvarande kunder och får 10%! Hur nice !??? ☝️??????  

  • Men det är inte bara det! ☺️? MISSA INTE!!   smycken från Bud To Rose har ju varit jätte populära nu på salongen så jag tänkte påminna er om deras fina erbjudande! Vid kö ev ett halsband med värde av 299kr så får ett armband HELT GRATIS med värde av 199 kr!  Gäller under november och december månad! 

  
Och förutom det….??  jag har något MER för er som är mina stamkunder (man räckans som en stamkund om man har varit hos mig mer än 5 ggr!) TIPSA EN VÄN OCH FÅ EN GÅVA VID DITT NÄSTA BESÖK!!! Gäller bara under november! Då ska era vänner boka och ange era namn i kassan!  

Gud det börjar bli kul att skriva blogg känner jag! Missa inte nästa mitt inlägg då kommer jag skriva om mina favoriter inom hudvård, produkter jag använder, behandlingar jag gör och varför och massa annat! 

Puss och kram på er!! 
 

By | 2015-11-02T23:29:37+00:00 november 3rd, 2015|Business, Vardag|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. Karen 12 november, 2015 at 13:25 - Reply

    Om man är en ny kund då? Får man rabatt också eller gäller det bara dina kunder nu och deras vänner?

Leave A Comment