Lite tips om hudvårdsprodukter! 

Hello tjejer! ? 

Jag vet inte varför jag tar föregivet att det är bara tjejer som läser bloggen haha men  hej på killar med om ni nu finns här ?

Japp, som jag har lovat här har ni lite tips om produkter som jag inte skulle kunna klara mig utan! Själv förut köpte jag lite vad som helst som går att få tag på lite överallt,menar absolut inte att dem produkterna är dåliga men något jag personligen är säker på det är att dem inte alls lika bra!  Allt började när jag började hos Sheri som kund, hon är min nuvarande kollega som många av er vet, iaf jag började hos henne med laser,vaxning sen gick vi över till portömningar och såklar min favorit ansiktsbehandling behandling – kemisk peeling, jag är ingen hudterapeut så berättar lite kort om vad jag tycker om kemisk peeling och hur jag själv upplever det för att många av er frågar. BÄSTA SOM FINNS, efter en sån känner mig helt naken i huden,dagen efter stramar det i hela ansikten och känns rätt torrt, MEN huden är helt ny! Det känns så sjukt rent, hela ansikten andas, sån fin lyster, hudfärgen är helt jämn. Jag brukar göra den i samband med en porrengöning aningen innan eller efter, det får ni fråga er hudterapeut om ni har hittat en eller är ni välkomna hos oss på salongen så får ni veta vad som är bäst. Så japp, sen jag började hos henne började jag samla på mig produkter lite.. Idag har jag 6 st mina favorit produkter! 

Här är dem på bild, längre ner berättar jag vad som är vad och hur dem känns! 

  

 1. Rengöring/sminkborttagnig – mild, krämig i konsestensen, rengör grymt och doftar gott! 
 2. Sockerskrubb! Väldigt mild sockerskrubb, känns som kräm blandat med socker ? jag använder den 1-2 ggr i veckan, den ger jätte mycket fukt så ni som har torr hud borde testa den ? 
 3. Åh!!! Detta är min FAVORIT ansiktsmask, använda försiktigt ca 1 gång/ veckaberoende på huden, och ha den på typ 10-12 min. OM  jag förstår rätt så är det syror litegrann i den så döda hudceller försvinner, den rengör verkligen på djupet, jämnar ut hudfärgen och ger lyster. 
 4. ANSIKTSVATTEN! Det här med ansiktsvatten… När Sheri nämnde något angående ansiktsvatten då frågade jag typ ”Vad har man ansiktsvatten till egentligen!?” Så JAPP känn inte er ensamma om det! Idag kan jag säga, JAG KLARAR MIG INTE UTAN! Ni förstår inte hur mycket smuts vi har kvar i porerna och djupt i huden efter vi har tvättat våra ansikten! HELT SJUKT! Jag tar ansiktsvatten varje gång min hud har varit i kontakt med vatten.. Alltså 2 ggr om dagen – morgon och kväll. Bomullspadsen är GRÅ varje gång. Så ja.. Är ni ute efter finten hy.. Det förta ni knarrande är rengönging och en BRA ansiktsvatten. 
 5. Okej det här är något litet och magiskt från MENE&MOY.  Kräm/serum..har inte förstått riktigt än haha men! Pga mitt jobb så har jag lätt att bli torr och börja få små linjer vid kinderna och under ögonen.. Den har iaf fått bort alla fina linjer alltså små små små rynkor som vi tjejer i min ålder kan uppleva!
 6. Och den sista är min fukt kräm! Så klart från BIOLINE.. Jag använder lite olika krämer beroende på hur min hud mår och beroende på årstiden.. Det här med ansiktskräm är från person så detta får ni ta med er terapeut! 
 • Varför Bioline? 
 • Jo, för att Bioline är 100% naturlig och nu har dem till och med kommit med 4 st Ekologiska serier. Så för min del känns det bättre att veta VAD jag lägger på mitt ansikte. 

Så där! Lycka till tjejer! ❤️❤️❤️

  By | 2015-11-29T00:16:02+00:00 november 29th, 2015|Vardag|0 Comments

  About the Author:

  Leave A Comment