Ibland är man inte på topp. 

Japp. Ibland är man inte det bara, visste inte riktig hur man skriver en blogg, vad man ska lägga upp för inlägg, och hur personlig får man egentligen vara.. Hur är det? Jag har ingen aning. Om någon skulle kunna berätta.. Berätta om hur oprofessionell blir jag om jag tar och lägger upp bara vad jag har gjort och bra/dåligt har jag mått under dagen.. Om det har varit en bra/dålig dag. Berätta min historia kanske om någon är intresserad..? Berätta om vem Malika egentligen är och hur jobbig kan jag vara ibland haha? 

Just nu är det blandad för min del, sjukt blandade känslor. Starta eget är sjukt stort för mig för att har ”min historia” bakom ryggen som inte många känner till, dem som har fått höra brukar oftast säga -”det är sånt som man ser på tv! Skjut att det kan på riktigt vara så!” ? … Eget. Egen salong där jag får vara mig själv, HERREGUD säger jag bara.. Men samtidigt, sjukt mycket ansvar. Speciellt när man har för många bollar i luften.

 Snart kommer det lite före och efter bilder på hur salongen såg ut när jag ficka ta över den.. Och vad som har hänt under tiden jag har varit där. 

#kärlek. ❤️. 

By | 2016-01-30T01:44:01+00:00 januari 30th, 2016|Vardag|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment