Vad vi har att erbjuda 2018-04-25T20:30:35+00:00

KOSMETISK TATUERING/MICROBLADING

3D-tekniken uppfanns i Kina och har funnits i Sverige i ca 7 år. 3D-tekniken påminner mycket om stråtekniken men skillnaden är att du inte arbetar med en maskin utan med små nålar som du lägger små ytliga snitt i huden med.

Tillsammans med dig hittar vi den perfekta formen och färgen för just dina behov. En 3D-tatuering kan hålla i upp till 3 år och det finns möjlighet att fylla på var sjätte till tolfte månad efter önskemål.

Återbesök inom 6 veckor gör man för att fylla i den färg som har släppt. Upp till 30% av färgen brukar släppa efter första tatueringen. Återbesöket är kostnadsfritt. OBS! Endast för de kunder som har tatuerat sig hos Malikas Beauty Studio från början.

NAGELFÖRLÄNGNING 

Nagelförstärkning
Förstärkning av kundens egen naturliga nagel med antingen transparent eller ”camouflage” gelé. Inga dekorationer eller lackGel ingår i priset.

Nagelförlängning
För dig som har ingen längd alls men vill ha långa och fina naglar! Vi förlänger kundens naturliga naglar med mall eller tipp och ger den formen och längden kunden önskar.

Fyllning av konstnaglar
Påfyllning av utväxt samt ändring av färg/design på naglar som är gjorda av gelé eller akryl. Minst 7 naglar ska vara kvar för att det ska räknas som en påfyllning. Manikyr ingår i behandlingen.

Borttagning
av material + manikyr + lackning samt borttagning av konstmaterial t. ex . gelé/akryl/gellack. Efter det gör vi en manikyr, dvs rensar nagelbandet runt nageln och ger nageln en fin naturlig form, och avslutar med att lacka naglarna med vanligt nagellack.

FRANSFÖRLÄNGNING

Singelmetoden
Aldrig mer mascara! Vid en fransförlängning med singelmetoden limmas en extensionfrans fast vid din egen naturliga frans. En korrekt utförd singelfransförlängning ger ett fantastiskt resultat. Det markerar och öppnar upp dina ögon, med möjlighet att själv bestämma form på ögat.Singelmetoden

Det finns dock begränsningar med singelmetoden, då fransstylisten inte kan limma fast fler fransar än vad du som kund har mogna fransar, och för ett naturligt och balanserat intryck behöver fransstylisten ta hänsyn till det öga som har minst antal fransar.

Naturliga fransar har en livslängd på cirka 6 veckor, och när du tappar dessa följer även förlängningen med. Därför rekommenderar vi en påfyllning av fransar mellan var 3e till 5e vecka beroende på vilket resultat man vill uppnå.

Volume Lashes
Den nya revolutionerande tekniken Volume Lashes baseras på singelmetoden men är vidareutvecklat för absolut bästa resultat. Vid en förlängning med Volume lashes används mindre lim och tunnare, lättare fransar. Med dessa fransar har du som kund möjlighet att få ännu bättre anpassning av dina fransar, med fler strån per frans.

De har dessutom längre hållbarhet.

Ett normalt öga har mellan 60-80 mogna fransar och med Volume lashes kan du få upp till 400 fransar per öga, självklart utan att skada dina egna fransar. Så har du till exempel tappat fransar, eller glest med fransar, är det här en metod för dig.